onsdag 11 februari 2009

Sol och värme....

Äntligen lite värme.. Skriver detta i en hotellsäng i Palm Springs i Kalifornien. Uret här säger 20.35 men datorn som har svensk tid säger 05.35. 9 timmars diff helt enkelt. Vi har precis varit på en “meet and greet” bland rika pensionärer här Coachella Valley som hela området kallas. Bland städer som  finns på rad här, förutom Palm Springs, är Palm Desert, Indian Wells (känd för stor tennisturnering), Cathedral City, Coachella, Desert Hot Springs, La Quinta, och Rancho Mirage. Många gamla Hollywood stjärnor har tillbringat mkt tid här. Bing Crosby, John Wayne, Frank Sinatra, Dean Martin för att nämna några, har alla haft sommarställe här.
En “meet and greet”-samling är för sponsorer som gått in med pengar och som gjort att vi kunnat komma hit. Bra för oss såklart men så in i bombens ytligt bara. Många av dom rikaste rikaste här i Plam Desert fanns på plats. Denna gång i ett exklusivt galleri med snittar, vin och torra tal.
Vi flög in igår måndag från New York. En resa som totalt tog 13 timmar med mellanlandning och transfer. Hur är det möjligt? Vad hander om man flyger söderut från Göteborg I nära 6 timmar? Det tog 8 timmar att flyga över Atlanten. Detta land är stort.
Giget på Staten Island gick som brukligt bra. En stor skillnad från föregående gig pga närheten och den lilla scenen vi hade. Nu var det en gigantisk teater där man knappt såg publiken. Men det gick bra och det var väldigt uppskattat. Dagen efter var det samling 12.30 I repan för resan mot Palm Springs. Idag har vi varit helt lediga förutom den lilla samlingen. En del av oss drog vidare till LA tidigt idag (ligger ca 2 timmar härifrån). Resten av oss stannade och solade och allmänt softade. Imorgon är det spelning i Palm Desert med symfoniorkester. Dirigenten som vi träffade i gallerian är 85 år och världens torrboll. Det kan bli en låååång dag imorgon.

Hej hej

Inga kommentarer: