söndag 27 juli 2008

Röda klippor...


I skrivandets stund så har det blivit lördag och vi befinner oss på Cannery Casino and Hotel Las Vegas. Här är det 43 grader varmt (puhhh!) och snart dags för sista giget på denna turné. Cannery ligger i North Las Vegas och vi är ca 20-25 minuter med bil från den berömda ”strippen” (The Strip).
7 av oss bestämde igår att bussresandet tog väl mkt på krafterna och köpte själva flygbiljetter från Denver till Las Vegas. Gänget som åkte buss fick dra direkt efter spelningen i Denver. Resan för deras del tog 13 timmar och vår resa startade kl 12.00 idag lördag. Flygturen tog 1,5 timme… I och med att vi valde att åka flyg så blev det mkt mer space i bussen och på sätt mer humanare för bussgruppen. Alla nöjda och glada. Det kändes fantastiskt skönt och en nödvändighet att få åka tillbaka till Denver hotellet efter den mkt roliga Red Rocks spelningen. Jag och en del andra har ett fulltecknat schema när vi kommer hem och det att både kropp och knopp gav tydliga signaler på trötthet var skäl nog till flygresan.
Nog om detta. Red Rocks…
Vilket ställe det är. Det är svårt att försöka skriva om själva upplevelsen och triggen att få spela där. Kanske som att vinna vm-guld eller nåt… J Tror att det var nära 7000-8000 på plats och alla kunde sin Abba. Helt galet. Fick gåshund både en, två och tre gånger.
Efter sovmorgonen i Denver så landade vi kl. 14.30 i Las Vegas. Pacific time gäller här. 9 timmar bak från Sverige…
Vid hade en chaufför som stod och väntade på oss vid utgången. Man ramlade nästan omkull pga den stekheta luften. Mike som chauffören hette (tror jag) berättade om Las Vegas under färden mot spelstället. 1985 hade han flyttat dit och då bodde det bara 180 000 där. Nu 2008 så är siffran uppe i nära 3 miljoner. Las Vegas är sedan många år tillbaka ohotad etta som mesta tillväxt stad.
Giget och vårt boende för dessa sista 2 dagar var på samma ställe. Skönt. Efter vårt sista gig här så planeras det en tur till ”strippen”

Inga kommentarer: