måndag 21 juli 2008

9 timmars resan...Sen förra bloggen daterad igår så har vi hunnit med sista giget på östsidan och rest 4 timmar med flyg västerut. Vi hamnade idag i Albuquerque som ligger i delstaten New Mexico. Väl framme så flyttades klockan tillbaka 2 timmar (8 timmar bak från Sverige). Staden är känt för sitt konstiga namn och… Tror bara att det var det. Över 800 000 st. bor här om någon är intresserad. Detta är bara ett pit stop. Imorgon kommer vår nightliner och skall ta oss till Kirtland som ligger 3,5 timme norrut.
Vår resa idag startade kl 05.00 i morse och efter nära 9 timmar var vi framme pigga och fräscha… Inte alls faktiskt. Eftersom det var tekniker Arnolds sista gig så blev det rätt sent i hotellbaren.
Venuet igår söndag hette The Music Hall och var en 100-årig gammal teater som idag drivs av en svensk operasångare som heter Björn Olsson. Döm av min förvåning när en kille nere logen plötsligt byter från sin amerikanska accent till att prata lite go västsvenska. Han hamnade i USA 1999 efter jobb runt om i Europa som operasångare. Kärleken var det som tog hit honom. Klyschigt :)
Staden hette Tarrytown och låg ca 45 minuter med bil från Manhattan och nära mäktiga Hudson River. Enligt uppgift så var det svindyrt att köpa boende här.
Som vanligt så var det extremt varmt och vi blev rätt sena. Mest beroende på en lång soundcheck och backline strul.
Publiken var dock grym och gav oss mkt energi som i sin tur bidrog till ett bra gig. Vi hann äta på en kinarestaurang som röstats fram som en av dom 100 bästa i hela USA. Anneli körde Rubiks Kub logen. Grym var hon!
Idag när vi väl kom fram så var det poolen direkt. Jäkligt varmt här också men en mkt torrare värme. Inte så mkt luftfuktighet som på östsidan. Vår kvarvarande agenda ser ut som följer:

tisdag: Kirtland New Mexico
onsdag: Beaver Creek Colorado
torsdag: Orem Utah
fredag: Denver Colorado (Red Rocks!)
lördag: Las Vegas
söndag: day off
måndag: Sverige

Väl Mött
Peter

Inga kommentarer: