torsdag 19 juli 2007

Long Island...
Idag måndag den 16:e juli kl. 11.00 checkade vi ut från vår otroligt lyxiga boende på Mohegan Sun. Väl i bussen så väntade en 3 timmar lång resa mot Long Island. Alla var på bra humör och såg fram emot nya äventyr. Speciellt för imorgon då 12 av oss åker till Manhattan och bor på Hotel 17 i Village.Extra glad för dagen var Finn som skulle dra till Manhattan redan ikväll. Kl. 18.00 kom en limousin och hämtade honom. Han skulle åka och se på Les Paul (92 år) som han fått biljett till. Kul!
Så långt in i min skrivelse så låter allt frid och fröjd. Men när vi väl anlände till vårt hotell så var det som att någon skojade. Att ge detta sk. hotell en enda stjärna vore en skam. Grymt äckligt och ofräscht. Men det främsta var att det kändes otryggt och bo där (se bilderna längst upp). Efter en del strul så bokade gruppen själva om till en klass 3 hotell i närheten. Nu bor vi grannar med NY Islanders hockeyarena. Kul för mig om inte annat. Från hotellet ser vi skylinen av Manhattan…
Vi får se vad som händer. Vårt amerikanska management förstod inte att vi kunde klaga på vårt fina hotell som vi skulle bott på i 3 dagar. Lyckligtvis så bor vi på Manhattan imorgon.
Nästa gig är på onsdag på Long Island och då heter stället North Folk Theatre. Enligt uppgift så spelar man på en rund scen och publiken sitter runt om. Det kan bli en behaglig upplevelse.
Väl Mött hälsar alla i Arrival
Peter Mattias Daniel

Inga kommentarer: