söndag 15 juli 2007

Mohegan Sun... part 3


Söndag natt och klockan är 00.40 (06.40 svensk tid). Imorgon måndag kl 11.00 åker vi mot Long Island utanför New York. Nästa gig blir på onsdag och då på North Fork Theatre i Westbury NY. På tisdag kommer 12 st av oss dra in till The Big Apple. Vi skall sova på ett hotell som heter Hotel 17. En resa som vi planerat själva i gruppen. Det skall bli jäkligt kul. Jag tror att det kommer bli en overklig upplevelse för dem av oss som inte varit där.

Även för oss som varit där...

Men nu e man ju faktiskt på Mohegan Sun och det har varit 5 bra gig. Idag spelade vi lite tidigare. Det känns som att det räcker med casinon nu på ett tag.

Efter giget igår så fick ett fåtal av oss biljetter till Rascal Flatts. Det var grymt. Kul och se en riktigt stor produktion Dem sjöng och spelade som på platta.

Vi har fått kontakt med en "storfräsare" vid namn Freddy. Han tog mig och herr Gidlund på spa och sen bjöd han in oss till VIP-baren för lite käk. Det var trevligt.

Leadsångerskorna fick dyra smycken också. Han e från Boston och skall försöka ordna så att vi kommer dit. Vi fick reda på att vi skall spela i Dallas i slutet av september. Ett fåtal gig bara men ändå.

Nu skall jag krypa ner i halmen och sova.

En bloggare behöver mkt sömn och näring för att blogga vidare.


På återseende

Eder Peter

Inga kommentarer: