onsdag 25 juli 2007

Denver Colorado...

Igår anlände vi till Denver Colorado. Aka fd. Foppaland. Grymt. Trodde det skulle vara lite svalare när vi är en bit upp men oj så fel. Så här varmt har vi inte haft det någon gång under turnén.
Vi anlände 18.30 lokal tid. Man börjar bli lite knasig i den lilla hjärna man trots allt har. Nu är vi i Mountain Time. Det skiljer 2 timmar bakåt från östsidan och 8 timmar från Sverige. Så här är det:
När klockan är 12.00 hemma i Sverige så är den:
East Time 06.00
Central Time 05.00
Mountain Time 04.00
Pacific Time 03.00
Glasklart???
På lördag åker vi till sista giget utanför New York. Då får vi flytta fram klockan 2 timmar. Dagen efter så flyttar vi fram den 6 timmar. För då är vi hemma. Vi kommer hem tidig måndagsmorgon. Men nu åter till Denver. Vi bor på ett mkt fint hotell i utkanten av Denver. Här har vi haft en ledig dag och så även imorgon. Hela gänget har legat vid poolen hela dagen... Det kanske sticker i ögonen hos er där hemma men ärligt talat så struntar vi i de... :)
Giget på fredag är på Red Rock. Ett av världens vackraste spelplatser enligt vår amerikanska turnéledare. Tråkigt att vårt amerikanska crew lämnat oss men vi skall nog göra ett bra gig där också. Det ligger på 2000 meters höjd och det finns syrgastuber på scen... ha ha. Man får la se vem som har sämst kondition.
På denna spelplats har aldrig ett tributeband eller liknande spelat. Här är det namn som U2, Springsteen m.fl. som spelar. Helt galet att vi skall få spela där. Förväntningarna är på topp.
Må väl alla människor
Peter

Inga kommentarer: