fredag 27 juli 2007

Så nära men ändå så långt...


Idag var dagen då vi skulle spela på det omtalade stället Red Rocks. Alla inblandade var taggade som tusan. Kanske inte alla men nästan. Bloggaren själv har gått och fått nån sorts halsinfektion. Men inte farligare än att man kan spela.
Kl 11.30 lämnade Rolf, Henk och teknikern hotellet, resten av bandet ramlade in vid. 14.00 tiden.
Väl framme så fick man en wow känsla i hela kroppen. Vilket ställe! Jag kan skriva superlativ hela den här bloggen men ni fattar nog.
Vädret var kanon med sol och värme. Alla sprang runt och tog kort på allt som fanns på stället. Efter lite rodd så började jag soundchecka mina DW trummor och det kändes hur bra som helst. Ny tekniker hade vi idag också. Robert från Woodstock. Han åker även med oss imorgon på vårt sista gig!
Alla hann inte soundchecka sina grejer för 16.30 ringde matklockan. Jättebra mat som vanligt på den turnén.
Kl. 17.00 startade så vår riktiga soundcheck. Redan i starten så började det åska. Och regnet kom också efter en stund. 4 låtar in på soundscheck så gick strömmen... Och den kom aldrig tillbaka mer...
kl. 20.00 skulle vi börjat spela men då togs istället det slutgiltiga beskedet. Vi ställer in.
Snacka om antiklimax. Alla är helt bedrövade och arrangören var... knäckt.
Nära 9000 biljetter var sålda. Stället rymmer 9450!
Ingen släpptes in pga strömbrist.
Det var ett blixtnedslag på en större elledning som utlöst det hela. Ursäkta men skit var tråkigt!!!! Ganska otroligt är det att ett sådant här stort ställe inte har någon backup ström...
Tur i oturen är att vi fått 3 klara gig i Dallas i slutet av september. Vi gjorde klart att vi kommer till Denver och spelar dagen innan vi börjar i Dallas. Torsdagen den 27 september spelar vi (förhoppningsvis) för ett utsålt Red Rocks! Tur även där för Willie Nelson skulle egentligen spelat där då men har ställt in av någon anledning.
Nu e vi på ett nytt hotell nära flygplatsen. kl 05.00 lämnar vi hotellet för färd mot Saratoga och vårt sista gig på denna speciella turné.

Hej hej
Från en krasslig bloggare

Inga kommentarer: