onsdag 18 februari 2009

Stora fall…
Nu befinner vi oss i sluttampen på denna USA-turné. Idag är det onsdag och klockan har slagit 23.00 lokal tid (05.00 svensk). Vi har precis kommit hem från Niagarafallen. Vädret var inte på sitt bästa humör men det stoppade inte 10 av oss från att hyra bil och dra till fallen. Vi körde västerut ca 26 mil och efter lunch så kom vi så äntligen fram. Ett mäktigt skådespel väntade runt hörnet. Trots vinter och lågsäsong så var det en gedigen och minnesvärd upplevelse som vi fick erfara. Mäktigt!!!
Lite info om vad detta är egentligen: Niagarafallen är en grupp vattenfall (Amerikanska fallen, Bridal Veil Falls och Hästskofallen, känt i Kanada som Canadian Falls) i Niagarafloden i östra Nordamerika, på gränsen mellan USA och Kanada. Fallen ligger vid tvillingstäderna Niagara Falls, New York i delstaten New York och Niagara Falls, Ontario i provinsen Ontario. Bara så ni vet...

Vi är nu inne på vårt tredje lediga dygn här i Syracuse. Det börjar bli dags att summera denna resa. Mycket ledigt. Så. Då var det klart ☺.
En mer seriös summering är att det varit en trevlig turné med bra gig och med mycket friskis och svettis. En stor del i det trevliga beror mest på två nya sköna bekantskaper. Namnen på dessa herrar är Samuel (utljud) och Rob (monitor). När man tänker tillbaka på resan så har vi upplevt väldigt mycket. Allt ifrån att springa på Manhattan och gå på unika konserter till att sola vid poolen i Palm Springs till att se Niagara Fallen rejält påpälsade... Det är ordentliga kickar som man bär med sig.
I förbifarten så kan jag även nämna att det gamla klassiska kortspelet "skitgubbe" spelas överallt där det finns bord och stolar. Mycket prestige och heta känslor... ha ha.

På fredag kör vi sista giget och på lördag bär det hemåt. På söndag någon gång beräknas vi landa i Sverige. En sista blogg innan dess bör hinnas med.

Må väl så länge

Inga kommentarer: