lördag 12 juli 2008

Hej vad det går...

Igår fredag vaknade undertecknad 07.00 USA tid. Nu är klockan 07.30. Yippie!! En halvtimme mer sömn! Med tanke på att man somnade en timme senare igår så har man ju förlorat… :)

Gig nr. 2 i ordningen ägde rum igår fredag den 11 juli. Ett jäkligt bra gig med mkt energi. Kul sa räven. Uppladdningen till giget bestod i en utflykt till ett shoppingcentrum modell större. I-phone 3G släpptes igår. Men som ni ser på bilden längst upp så var det fler än jag som kände till det :). Vi kikar på denna telefonmodell vid ett senare tillfälle då lite av hysterin lagt sig.
”Gänget” handlade skor, kläder, smink, radiostyrd helikopter (!), väska m.m. Vi drog helt enkelt vårt strå till stacken gällande konsumtionssamhället och bättrande nog på statistiken… Visste ni förresten att en amerikan konsumerar 10 gånger mer än en mexikan, 20 gånger mer än en kines och 30 gånger mer än en indier :). För min egen del så blev det presenter till nära och (väldigt) kära.

Dagen föregicks av åskväder med många regnskurar. När en skur lagt sig så tar det inte mer än 15 minuter för marken att torka upp och gör det på så sätt omöjligt för det mänskliga ögat att se att det regnat överhuvudtaget.
Väl hemma så hade vädret spruckit upp så många gick ner till poolen för sol och blad. Klockan 17.15 alt. 18.15 kom hämtningen till giget. För min egen del så blev det en 20 minuters promenad till stället.
Vi var tillbaka på hotellet vid 23.00 på kvällen. Då gick hela gänget till en bar i närheten som heter New Yorker. En lokal karaoke bar nära hotellet. Fronten och delar av kören gick upp och sjöng Dancing Queen med många glada miner som följd.
Dagens övningar blir allmän slappning kring poolen och en liten genomkörare på löparbandet. Det är numera som en daglig rutin.

Yours sincerely
Peter

Inga kommentarer: