tisdag 20 maj 2008

Abba wannabees på turné...


Mjau. Så låter min telefon när jag får ett sms och det fick jag precis innan denna skivelse. Där undrades det när bloggen kommer :) Arrival skall göra 3 nedslag i USA under året och denna resa på ca 1,5 vecka är den första.
Vi startade resan natten mellan lördag-söndag den 17 maj. Samling kl. 05.00 var det för den gbg-baserade musikerskaran på Landvetter. Vi mellanlandade i Amsterdam vid 08.00. Där blev det en skön 5 timmars väntan innan vi drog över Atlanten.
Klockan 15.00 (21.00 svensk tid) landade vi i Washington D.C. Rekordsnabb pass- och visumkontroll den här gången. Skönt! Vi hamnade till slut på vårt hotell i Vienna strax utanför D.C. För att försöka komma in i dygnsrytmen här så kämpade man mot alla sovmonster. Klockan 21.20 så blev man besegrad...
Dagen D är idag tisdag och vi skall göra vårt premiärgig senare ikväll. Vi skall giga i en nationalpark i närheten vid namn Wolf Trap.
Men vad hände igår måndag?
Jo då var det så att vi var helt lediga. Nästan hela gruppen drog då in till city för att få en glimt av dom berömda sevärdheterna. Bl.a. Vita huset, Lincoln memorial och Washington monument. Kul och se i verkligheten. Shopping blev det också för en del av oss. När dollarn är så låg gentemot vår fina krona så drabbas man lätt av shoppingdjävulen...
På kvällen blev det rockklubb för en del. Svenska Candlemass skulle spela. Undertecknad fick snällt stanna hemma. Dunderförkyld, ensam och trött... :) Enligt rapporter så slutade det med efterfest i bandbussen.
Ny blogg inom kort och då blir det bilder och reflektioner gällande premiärgiget och annat.
/ Peter

Inga kommentarer: