torsdag 19 juli 2007

New York! Dagen Efter...
New York. Dagen efter…
Onsdag morgon och väckning kl. 09.00. Några av oss hade bestämt att ta oss till Macy´s. Världens största butik! På vägen dit fick vi göra några oförutsedda stopp pga. skyfall. Vi hade bestämt att vår transport tillbaka till Long Island skulle komma kl. 13.00. Man ville såklart krama ut det sista av stan så gott det gick. Väl framme vid Macy´s så gick några in. Jag tröttnade ganska omgående och gick ut promenerade bara. En kvinna i sällskapet gick och köpte en jazz bas för under 6 000 kr. Coolt!
Transporten var såklart försenad och anledningen var skyfallet innan på morgonen. Det tog 2 timmar tillbaka till Long Island mot normala 45 minuter. Vi hade lobby call 15.45 och vi kom fram 20 minuter innan vi skulle åka till gig. För gig skulle vi ha på kvällen och det på North Fork Theatre i Westbury Long Island.En rund scen och 1200 betalande. Skönt att få spela 2 set a´45 minuter igen. Mycket svårt scenljud men skitkul ändå. Publiken var kanon. Vi var på hotellet vid 23.30 på kvällen trötta men glada. Vilka intryck man har nu.
Idag torsdag hade vi lobby call 05.30. Herregud. Det var tidigt tänker säkert några och jag kan bara säga att det är det! Vi ”firar” en månad i USA idag också.Nu sitter jag och skriver denna blogg på bussen mot Cape Cod där vi skall spela ikväll. Ca 40 mil norr om New York. Vår chaufför har som brukligt kört fel men hon e go ändå. Ser fram emot att få kunna publicera denna och andra bloggar nu. Hoppas på att det är trådlöst på hotellet.

Väl Mött
Peter med gruppen Arrival bakom mig

Inga kommentarer: