måndag 30 juli 2007

Borta bra men hemma bäst...


Klockan 10 (16.00 svensk tid) igår söndag påbörjades vår hemtripp. Efter en liten fotosession framför bussen så satte sig alla tillrätta inne bussen. Nästan alla…
Efter ca 10 minuter undrade Leif var Herr Gidlund var? Inte var han inne i bussen i alla fall. Då fick vi åka tillbaka och hämta honom. Han försov sig ”lite grann” kan man säga. Under resan så har gitarrist Henk haft en guldmedalj i sin ägo. Denna har delats ut till den person som för dagen gjort den största bedriften. Antingen positivt eller negativt. Vem medaljen hamnade på denna dag är kanske inte så svårt att räkna ut.Vi var på flygplatsen ca 3 timmar senare och checkade då in allt bagage. Vi landade i Stockholm kl 07.00 idag morse. Kl. 09.16 landade vi på Landvetter. Sovit har man inte gjort ännu men det kommer nog. Vi har haft en rätt trevlig turné faktiskt. Många upplevelser rikare är man. Svårt att sammanställa allt i huvet nu med tanke på hur jetlaggad man är. Ett riktigt bra turnégäng e de i alla fall. Det har funkat långt över förväntan och det är med sorg i hjärtat jag avslutar denna turnéblogg.
Anneli, Sara, Martin, Rolf, Henrik, Vicky, Jenny, Finn, Roger, Leif, Mats, turnéledare Peter, Andreas och jag Peter Trummis tackar för denna gång.
Må så gott och sov sött

1 kommentar:

Bylund sa...

Stort. Stort. Stort. Wow. GRYMT kul läsning...

-/En som hittade hit lite sent... ;-)