tisdag 26 juni 2007

Äntligen......så åker vi vidare imorgon onsdag. Då blir det resdag mot Chicago där gig väntar på torsdag. Då kommer även saxofonspelande Herr Gidlund att ”joina”. Det känns lite segt att vara på samma ställe för länge. Det beror inte på att det är trist eller nåt men man vill bara komma igång med turnérandet. Imorgon onsdag skulle man kunna säga att turnén drar igång på allvar!
Igår måndag så var det akvariebesök för koll på hajar. Helt ok. Senare på kvällen blev det en samling på en mexikansk restaurang i närheten av hotellet. God mat och dryck var det.

Idag tisdag har det varit väldigt varmt. 35 grader och hög luftfuktighet. En del är på shoppingtur och en del softar på hotellet. För min del så begav jag mig tidigt ut mot Downtown. Det ryktades nämligen om att John Meyer skulle spela i stan ikväll. Och mycket riktigt så gör han det! Jag trodde aldrig att dem skulle ha några biljetter kvar men dem hade ett fåtal. GRYMT! Så ikväll blir det Mr Meyer i US BANK Arena i Cincinnati... En del skall gå på en annan konsert i krokarna. Chicago (!) hette dem visst.
En summering således av veckan som gått.
Torsdag natt: Ankomst
Fredag: Rekognosering av området kring hotellet och midsommarfest.
Lördag: Premiärgig
Söndag: Cincinnati Downtown, bio och ut på lokal
Måndag: Akvairebesök samt ut på lokal
Tisdag: Shopping och konsertbesök
Onsdag: Resdag mot Chicago där vi spelar på torsdag

Väl Mött
Peter

Inga kommentarer: