onsdag 9 juli 2008

Jodå...

Arrival är tillbaka i USA igen och skall denna gång vara här till slutet av juli. Vi började resan igår tisdag (8 juli). Klockan 10.00 var det samling på Landvetter Gbg. En mellanladdning i Amsterdam och Detroit blev det för att slutligen landa vid vårt slutmål, Milwaukee. Klockan hade då hunnit bli 03.00 svensk tid. Det är sju timmar bakåt som gäller här. Turnéschemat ser ut som följer:

10 juli Milwaukee, WI, USA

11 juli Milwaukee, WI, USA

12 juli Milwaukee, WI, USA

13 juli Milwaukee, WI, USA

17 juli Springfield, OH, USA

18 juli Jim Thorpe, PA, USA

19 juli Ocean Grove, NJ, USA

20 juli Terrytown, NY, USA

22 juli Kirtland. NM, USA

23 juli Beaver Creek, USA

24 juli Orem, UT, USA

25 juli Denver, Colorado, USA

26 juli Las Vegas, NV, USA

Det skall bli enormt roligt… Det börjar bli en vana nu med USA gig hit och dit :).
När vi sent om sider anlände till hotellet igår så var man ganska trött men sin vana trogen så kollade man upp faciliteterna. Hotellet kanske inte håller samma klass som förra gången i Milwaukee men betyget blir ändå med beröm godkänt. Hotell som erbjuder gratis internet, gym och utomhuspool får det :)
Vi var ett par tappra själar som efter kollen masades oss ner till hotellbaren för mat och dryck. Kl.23.40 (06.40 svensk tid) slocknade undertecknad med en krånglande dator på bröstet.
Idag vaknade man tidigt lokal tid. Inte direkt utvilad men ok. Trött men glad som jag så ofta brukar säga.
Efter lite allmän slapphet i sängen så inmundigades det en god frulle i hotellrestaurangen. Lite solning har det också blivit vid poolen. Nu har klockan slagit 13.00 och man har redan fått lite färg. Kanske lite för mycket… Vädret är strålande sol och 30 grader i skuggan. Helt ok! Imorgon blir det premiärgig! Gött!

Hörs snart igen

Inga kommentarer: