onsdag 4 juli 2007

Är nu i Milwaukee!


Ja. Det börjar ta sig. Idag är det onsdag och datum för dagen är 4 juli. Alltså USA`s nationaldag. Många affärer är stängda men dagen till ära är det strålande sol.
Vi åkte från Clarkston (nära Detroit) i måndags och var framme i Milwaukee vid fyra tiden på eftermiddagen. Vi är nu inne på central time igen och det innebär 7 timmar bakåt från svensk tid. 600 000 st. bor det här.
Måndagskvällen ägnades åt att kolla omgivningen. Hamnade på en bargata som var bra. Igår så shoppades det lite på stan och sen käkade några av oss på ett fantastiskt ställe vid namn Milwaukee Ale House (se den 2:a bilden till vänster) som ligger precis vid Milwaukee River. Lite Eriksbergs känsla på arkitekturen. Efter käket så gick vi upp en våning och kollade på en trio som spelade live. Basisten var inte från denna planeten. Och då menar jag inte det i positiv bemärkelse... Lite biljard blev det också. Och en öl...
Just nu pågår Summerfest och det är (enligt uppgift) en av USA´s största musikfestivaler. Igår var delar av tjejmaffian där och kollade på John Mayer. Det var en mkt bra konsert sas det. Och det tyckte jag med efter att ha sett honom i Cincinnati.

Vi bor på ett bra hotell mitt i stan. En tempererad utomhus pool med tillhörande solstolar och bra gym är några av faciliteterna.
Spelar vi aldrig undrar kanske nån. Jo det gör vi. Med start imorgon så spelar vi på Northern Lights Theater 4 dagar i sträck. På söndag efter gigget så drar vi till Hartford och Uncasville norr om New York.

På återseende
Peter

Inga kommentarer: