måndag 9 juli 2007

Bussresan som aldrig tar slut… men till slut så...


Sitter nu på bussen och klockan är 22.55 (Eastern time, 05.55 svensk tid) på måndagskvällen. Denna resa tar verkligen aldrig slut. Vi åkte från Milwaukee igår kväll kl. 20.00 (central time, 03.00 svensk tid). Vi har nu varit på resande fot i snart 28 timmar. Denna resa tar nog priset på alla gigresor som man gjort tidigare. Problemen startade när vi lämnade hotellet och AC´n var paj. Man skall komma ihåg att vädret e lite bättre än vad man hört att det är hemma i Sverige. Det blev riktigt varmt i bussen och vi beslöt att så här kan vi inte fortsätta. Vi stannade 2 timmar senare nära Chicago för mat och rast. Vår chaufför tog sig en titt på vad som kunde vara problemet. Han beslöt efter lång väntan att vi skulle ta oss till en nattöppen serviceverkstad i närheten. Ca 23.30 (Eastern time) var vi på plats på verkstaden och inväntade en mekaniker vid namn Wille. Grejen var att han höll på med en annan större bil och för av den enkla anledningen att han var själv så fick vänta så snällt., Denna serviceplats erbjöd en liten shop, stängda snabbmatsställen och ett litet arkadrum med massa spel. Vi var på denna ”icke plats” i nära 4 timmar! Strax innan 04.00 så var i bussen och AC´n fungerade. Nu var man riktigt riktigt trött. Jag sov personligen på golvet pga att denna buss inte är någon turnébuss. Inte ens en så enkel uppfinning som en dryckeshållare fanns… Som varmast så hade vi nära 40 grader varmt vid ett stopp tidigare idag (se ”klock-bild).
En del av oss har inte sovit en blund. Vi har säkert stannat 10 talet ggr men det har varit nödvändigt.
Det riktigt positiva är att det är ett riktigt gott gäng som inte bryts ihop hur som helst. Trots mardrömsresa så är alla vid gott mod. Det enda som alla ser framför sig nu är en skön säng.

På återseende. Kanske…
Herr Pe…zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ps. Kl 23.38 stod vi i lobbyn på Hilton Hotel i Hartford mellan Boston och New York. Vi drog ner till baren ganska omgående och tog oss en sängfösare. Nu e klockan 00.55 och jag säger God Natt… ds

Inga kommentarer: